Cumpara aur online - repede, sigur si la costuri minime
 Acvariu  Apa  Filtrare  Incalzire  Iluminare  Hrana  Pesti  Plante  Boli  Link-uri  Anunturi  Magazine  Tips Inregistreaza-te!
Acvaristica

Quick Links
Eco-BioSystem  |  Acvaristica @ Google  |  TOP 50 acvaristica                            7654240 vizitatori  
Catalog
  Pesti
  Plante
  Noutati
Articole
  Lista
  Noutati
Bursa
  Anunt nou
  Diverse
  Hrana
  Pesti
  Plante
User
  LOGIN
  Inregistrare
  Galerii foto
  Filme
Linkuri
  Romanesti
  Straine
  Parteneri
  Recomanda
Webring
  Lista
  Insciere
4933 utilizatori
inapoi prin webring inainte prin webring la intamplare prin webring
Killi.NET - Portal al grupului de specii Killi
In curand - Raci de acvariu
1. ACVARISTICA.COM este destinat publicului care manifesta interes pentru acvaristica oferind o gama larga de informatii referitoare la acest domeniu. Ofera suport pentru comunicare intre fanii acvaristicii, prin FORUM si "BURSA". Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

2. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de ACVARISTICA.COM sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea in scris obtinuta de la proprietarul lui ACVARISTICA.COM toate drepturile fiindu-i rezervate.

3. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea ACVARISTICA.COM sau a partenerilor sai.

4. ACVARISTICA.COM poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si furnizeaza voluntar aceste informatii. De asemenea, ACVARISTICA.COM poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale partenerilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa unsubscribe@acvaristica.com.

5. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ACVARISTICA.COM.

6. Este strict interzis sa accesati sub orice fel acest site in scopul distrugerii sau alterarii continutului. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

7. ACVARISTICA.COM asigura confidentialitatea datelor persoanelor care acceseaza site-ul.

8. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de ACVARISTICA.COM sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la abuse@acvaristica.com, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

9. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz ACVARISTICA.COM nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele de orice natura, chiar daca ACVARISTICA.COM a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

10. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

11. ACVARISTICA.COM isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.
Acvariu  |  Apa  |  Filtrare  |  Incalzire  |  Iluminare  |  Hrana  |  Pesti  |  Plante  |  Boli  |  Link-uri  |  Anunturi  |  Magazine
Despre noi  |  Contact
Acvaristica Webring este o proprietate a ACVARISTICA.COM. Copyright ©2002 - 2005 Acvaristica.COM. Termeni si conditii.
SEO Administrator